Kezdőoldal   Részletes kereső  Regisztráció  Általános szerződési feltételek  Elérhetőség  Egyebek  Részletes kereső
 Szállás, albérlet, ingyenes csereszállás, úticél kereső...


Összes találatok száma: 2

Keresőszó:   Csorvás  

Eszter Tanya - Tanya
Címe: Magyarország, 5920 Csorvás, Tanya 182
Telefonszám: 20/824-8254
E-mail cím: esztertanya@globonet.hu

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Csorvás

Részletes leírás:
Magyarország délkeleti részén, Békés megyében, Orosháza és Békéscsaba között, Csorvás kisváros határában találja az Eszter tanyát, amely a tanyasi élet hangulatát idézi a körülötte lévő erdővel, 81 éves öreg eperfájával. Az idelátogató vendégeknek lehetőséget nyújt családi, baráti, szakmai találkozók és rendezvények lebonyolítására.
A tanya két, 3 ill. 4 ágyas szobából áll (szükség szerint pót ágyazható), 8-10 fő elhelyezésére alkalmas. A szobák korhű, tájjellegű, a kényelemnek megfelelő bútorokkal, népi szőttesekkel és a paraszti élet használati tárgyaival kerültek berendezésre. Minden szobához fürdőszoba tartozik. A beszélgetésekhez társalgó, a sütéshez-főzéshez teakonyha áll rendelkezésre (mikrohullámú sütő, tea-és kávéfőző, hűtőszekrény, gáztűzhely). Rendezvények lebonyolítására egy 60 négyzetméteres terem és egy ugyanekkora szilárd burkolattal ellátott tanyasi szín alkalmas.
Előzetes egyeztetés alapján mindenki választhat kedvére programot: hintózás, sétakocsizást, pónilovaglást; – idény és igény szerint – bemutató jellegű mangalica disznótort; kalácssütést; a hagyományoknál maradva kemencés és szlovák tájjellegű ételek megkóstolását; kézműves foglalkozást (csuhé, szalma, gyöngyfűzés, szövés, mézeskalácssütés..); állatsimogatást; szabadtéri játékok lehetőségét a fából készült játszótéren. Az udvaron bográcsozóhely, flekkensütő, szalonnasütő teheti még hangulatosabbá az estéket. Minden ember lelki igényének megfelelően más-más élményt nyújt ez a hely. A csendet és a nyugalmat, amiből a ma emberének kevés van, itt megtalálhatja. Teljesen más minőségű pihenést, aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak.

További információ:
Eszter Tanya
Magyarország, 5920 Csorvás, Tanya 182
Tel: 20/824-8254
Mail: esztertanya@globonet.hu
Web: http://www.esztertanya.hu

Általános tudnivalók:
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, Üdülési csekk

Hérics Szálló és Konferencia-központ - Szálloda
Címe: Magyarország, 5920 Csorvás, Batthyány utca 2/b
Telefonszám: 20/5340614; 66/778-045
E-mail cím: hericsszallo@gmail.com

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Csorvás

Szálláshely:
Összes szobaszám: 10
Összes férőhely: 28

Részletes leírás:
A Hérics Szálló és Konferencia-központ - mely 2008-ban épült - Csorváson, a 47.sz. főút nyomvonala mellett, attól mintegy 100 m-re, csendes, nyugodt környezetben, a gyopárosi gyógy- és élményfürdő szomszédságában található.

A kb. 6000 lakosú város kedvező fekvésének köszönhetően a megyeszékhely, Békéscsaba (kb. 20 km), valamint Gyopárosfürdő (kb.16 km) könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár autóval.

Szállónk - amely teljeskörűen akadálymentesített – lehetőséget nyújt sérült fiatalokat nevelő családok, intézmények, iskolai csoportok üdültetésére.
Mivel a településen a „Kalán néni pihenőkertje” Alapítvány fenntartásában működő lakóotthonban autista fiatalok élnek, a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Szervezete pedig a mozgáskorlátozott fiatalok számára tartja fenn a „Csillagházat”, adottak azok a szakemberek, akik a fiatalok részére kulturális programokat, fejlesztő foglalkozásokat, képzéseket szervezzenek ara az időre is, amíg a szülők, a felnőtt vezetők turisztikai programokon vehetnek részt. A sérült fiatalok részére ajánlott programokat táborszerűen is szervezni tudjuk.

A technikailag jól felszerelt konferencia terem alkalmas a szakellátásban résztvevő személyzet képzésére, továbbképzésére is. Ehhez akkreditált felnőttképzési intézménnyel is rendelkezünk.

Az életkori sajátosságokból adódóan a célcsoport a szálló és a konferencia-központ kapacitását az év folyamán csak részben köti le. Ebből adódóan fogadni tudunk ifjúsági csoportokat, családokat, baráti társaságokat, valamint egyéni turistákat is.

Tíz szobánk, mely összesen 28 személy számára nyújt nyugodt pihenési lehetőséget egész évben kedves vendégeink rendelkezésére áll. A kétágyas szobákhoz (2 db) külön-külön, a háromágyas szobák esetében (8 db) két-két szobához tartozik vizes blokk (zuhanyzó és WC). A földszinten felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére.

Az épület felső szintjén elhelyezkedő konferenciatermünk alkalmas kisebb-nagyobb rendezvények, konferenciák, tréningek, árubemutatók, állófogadások, céges rendezvények, kiállítások, oktatások, bálok lebonyolítására maximum 70-80 főig. A terem természetes megvilágítású, modern technikai eszközökkel felszerelt.

A szálló közelében található a híres gyopárosi gyógy- és élményfürdő!
Szeretettel várjuk a természetet kedvelő vendégeinket is, hiszen a közelben lehetőség van gyalog- és biciklitúrák - kerékpár tárolást biztosítjuk-, horgászat, lovaglás, vadászat és egyéb szabadidős programok megszervezésére.

ÁRAK
16 év felett 2.950 Ft/fő/éj*
6-16 év közötti gyermekek esetén 2.000 Ft/fő/éj*
6 év alatt gyermekek számára ingyenes
Mozgáskorlátozottak 1.475 Ft/fő/éj*
* a fenti árak 2 vagy több vendégéjszaka esetén érvényesek!

Étkezési díjaink 2015-ben
Reggeli: Büfé: 500Ft/adag Svédasztalos: 800 Ft/fő
Szállás teljes ellátással: 6.000 Ft/fő/alk.

A szobaárak magukban foglalják a zárt parkoló használatát, az Internet használatot és az általános forgalmi adót (ÁFA).
Idegenforgalmi adót nem kell fizetni!
Csoportoknak kedvezményt biztosítunk létszámtól függően!

További információ:
Hérics Szálló és Konferencia-központ
Magyarország, 5920 Csorvás, Batthyány utca 2/b
Tel: 20/5340614; 66/778-045
Mail: hericsszallo@gmail.com
Web: http://hericsszallo.csorvas.hu


Első oldal    Utolsó oldal
    [1. oldal]