Kezdőoldal   Részletes kereső  Regisztráció  Általános szerződési feltételek  Elérhetőség  Egyebek  Részletes kereső
 Szállás, albérlet, ingyenes csereszállás, úticél kereső...


Összes találatok száma: 2

Keresőszó:   Sarkad  

Hajdu Lovasudvar - Egyéb
Címe: Magyarország, 4071 Hortobágy, Sarkadi u. 15.
Telefonszám: 52/ 369-335; 70/617-1123
E-mail cím: hajdulovas@gmail.com
Árajánlat: 10800.- forint

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Hortobágy

Szálláshely:
Összes szobaszám: 4
Összes férőhely: 12

Szolgáltatások:
Ingyenes wifis internet használat /  Ingyenes parkolási lehetőség /  Állatbarát szálláshely, kisállat bevihető 

Részletes leírás:
Bemutatkozás
25 éve foglalkozunk vendégfogadással Hortobágyon, a világ 50 országából voltak már nálunk vendégek, akikkel a hortobágyi táj és ember kapcsolatát próbáltuk megismertetni a jellegzetes pusztai élőközösségeket, a hagyományos pásztorélet értékeit.
A kezdetektől fogva a lovas-turizmusra helyezzük a fő hangsúlyt, ugyanis a természetjárás legalkalmasabb módja a pusztában a lóháton, vagy lovas-kocsival való közlekedés. Környezetbarát, a madárvilágot, a talajtani képződményeket nem zavarja és harmonikus a természettel. Lovas oktatást is végzünk a természetben, nyugodt, képzett, engedelmes lovakkal.
A családi, személyes programok nyújtását részesítjük előnyben. Speciális szakvezetést végzünk ornitológusoknak, természetfotósoknak, a néprajzi hagyományok iránt érdeklődőknek. Francia és német nyelven jól, angolul és oroszul egy kicsit értünk és beszélünk.

Elhelyezés
A 4 db 2-3 ágyas szobában 12 vendég részére tudunk egyszerre szállást biztosítani. Minden szobában van WC-zuhanyzó. A közös nagy étkezőhelyiségben van televízió és egy teljesen felszerelt konyha, amit a vendégek is igény szerint használhatnak.

Ellátás
Reggelit mindig biztosítunk a szállóvendégeinknek. Hagyományos pásztorételek készítésével, szabad-tűzön készített ételekkel vacsorára is van lehetőség.

Szolgáltatások
Csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, gyermekfelügyelet, horgászat, Internet hozzáférés -wifi-, lovaglás, lovaskocsikázás, reggeli, saját kert, sátorhelyek, TV a szobában, vadászat szervezés, disznótor, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát, kisállat bevihető, bababarát.
A családi kedvezményeink vonzóak és a gyermekek a virágos kertekkel díszített udvaron biztonságban játszhatnak. A zárt udvar a gépkocsik számára is kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. Nagy hangsúlyt fektetünk a nemzeti és népi hagyományaink és a magyar nyelv ápolására, megőrzésére, továbbadására úgy a hazai, mint a más nyelvterületekről érkezett vendégeink vonatkozásában. Igény esetén saját tenyésztésű mangalica sertésből disznótort is rendezünk, vagy rackajuhot vágunk a vendégeinknek és abból készítünk speciális, hagyományos ételeket.
Kerékpárok, lovak, lovas fogatok bérelésére van nálunk lehetőség. Lovas oktatást, gyermeklovagoltatást, csillagtúrákat, többnapos túrákat is szervezünk.
A házban vezeték nélküli (wlan) internet kapcsolat áll vendégeink rendelkezésére.

A környék látnivalói
Hazánk második leglátogatottabb turisztikai vonzereje a hortobágyi puszta autóval, vonattal jól megközelíthető. Gyógyvizünk van a községben, ami kitűnő minőségű, de 25-30 km-es körzetben több gyógyfürdő közül választhat az idelátogató vendég.
A Hortobágyi-kilenclyukú híd és a népi építészeti emlékek, a pusztai pásztorépítmények, gémeskutak, a Pásztormúzeum, Debrecen nevezetességei a főbb látnivalók, valamint a puszta természeti értékei.

Referenciák
A régi hagyományokkal rendelkező "Le guide du Routard" útikönyvben több éve jó minősítéssel és szíves ajánlással szerepelünk. Ajánlására több francia és frankofon vendég érkezik hozzánk, de megkerestek már olaszok, portugálok, spanyolok, hollandok, angolok és lengyelek is ezzel a kitűnő és egyedülálló nagy múltú útikalauzzal. Vendégkönyveink több száz oldala a megelégedett és gyakran visszatérő látogatóink élményeit, emlékképeit őrzi.

ÁRAK
Egyágyas szoba: 36 Euro/éj ~ kb. 10.800,- Ft/1 fő/éj;
Kétágyas szoba: 51 Euro/éj ~ kb. 15.300,- Ft/2 fő/éj;
Háromágyas szoba: 70 Euro/éj ~ kb. 21.000,- Ft/3 fő/éj
Apartman maximum 5 személynek: 90 Euro/éj
Az árak tartalmazzák a reggelit, az idegenforgalmi adót és az általános forgalmi adót.

Kedvezmények:
3 éjszaka után: -15%
7 éjszaka után: -20%
12 éjszaka után: -25%
19 éjszaka után: -30%

Gyermekek részére a szállás 6 éves korig ingyenes, 14 éves korig 50% kedvezményt adunk.

Kutya felár: 15 Euro/éj

További információ:
Hajdu Lovasudvar
Magyarország, 4071 Hortobágy, Sarkadi u. 15.
Tel: 52/ 369-335; 70/617-1123
Mail: hajdulovas@gmail.com
Web: http://hajdulovasudvar.uw.hu

Vendégház Panzió - Panzió
Címe: Magyarország, 5720 Sarkad, Gyulai út 4.
Telefonszám: 66/375-249; 30/963-8705
E-mail cím: kozetkeztetes@fibermail.hu

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Sarkad

Szálláshely:
Összes szobaszám: 8
Összes férőhely: 16

Részletes leírás:
Szálláshely kiadó:
- 8 szoba 16 fő részére

További információ:
Vendégház Panzió
Magyarország, 5720 Sarkad, Gyulai út 4.
Tel: 66/375-249; 30/963-8705
Mail: kozetkeztetes@fibermail.hu


Első oldal    Utolsó oldal
    [1. oldal]