Kezdőoldal   Részletes kereső  Regisztráció  Általános szerződési feltételek  Elérhetőség  Egyebek  Részletes kereső
 Szállás, albérlet, ingyenes csereszállás, úticél kereső...


Összes találatok száma: 1

Keresőszó:   Tatárszentgyörgy  

Sellő Wellness Centrum
Címe: Magyarország, 2370 Dabas, Tatárszentgyörgyi út 2.
Telefonszám: 20/241-56-17

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Dabas

Részletes leírás:
Tisztelt Vendégeink!
Szálláshely-szolgáltatásunk átmenetileg szünetel!
Megértésüket köszönjük!


Szolgáltatásaink
MEDENCE
A 10 m x 5 m alapterületű, 1,4 m mély fóliázott medence úszásra, pancsolásra, játékra, felfrissülésre kiválóan alkalmas. A víz hőmérséklete 28°C.
Bejelentkezéssel vehető igénybe.

FINNSZAUNA
A szaunázás az egyik legjobb méregtelenítő és immunerősítő tevékenység.
A 85-90°C közötti hőmérsékletű finnszauna levegője a bőrön át fokozatosan melegíti fel befelé a testet, beindítva ezzel az izzadást, melynek során méreganyagok távoznak a szervezetből.
Lehetőség van aromaillatok használatára is, ezzel még kellemesebbé tehető a szaunázás. Stresszoldó, feszültségoldó, vérkeringés javító hatása közismert.
Bejelentkezéssel vehető igénybe.

INFRASZAUNA
Az infra jótékony hatását már a gyógyászatban is hasznosítják, hiszen fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, ugyanakkor kellemes hőmérsékletű, kíméletes, száraz klímája miatt akár asztmás betegek is igénybe vehetik.
Az infraszauna 50-55°C közötti hőmérsékleten elegendő hőt ad, hogy beindítsa a szervezetben az izzadást. Az infravörös sugarak elnyelődnek a testben, és mesterséges lázat keltve belülről kezdik el melegíteni azt.
Infraszaunánk befogadóképessége 2-3 fő. Extraként beépített cd-magnó szolgálja a vendégek kényelmét, amelybe akár saját cd is berakható. A kellemes zene és az infravörös sugarak összhatásaként jobb stresszoldó és feszültségoldó, javítja a vérkeringést, méregtelenít, és erősíti az immunrendszert.
Bejelentkezéssel vehető igénybe.

JACUZZI
A jacuzzi kellemes vízhőfoka (36°C) és a masszírozó vízsugarak segítenek ellazítani a fájó, letapadt izmokat, és egyben feszültségoldó hatással is rendelkeznek.
Jacuzzink 5 fő egyidejű befogadására alkalmas, mely látványelemként egy úgynevezett Fontana-vízesést is tartalmaz. Az élményt fokozza a 6 különböző színnel megvilágítható víz. A jacuzzi 38 fúvókával ellátott medencéjében gerincvonal masszírozó, felső hátizom masszírozó, talp- és derékmasszírozó, forgó hátmasszírozó, vádlimasszírozó, stb. állnak Vendégeink rendelkezésére.
Bejelentkezéssel vehető igénybe.

SZOLÁRIUM
Magnum Exclusive típusú szoláriumgépünkben a professzionális gyorsbarnító turbócsövek, a megnövelt napozófelület, külön archűtő ventillátor és dekorfény mind az Ön kényelmét szolgálják - hogy élmény legyen a barnulás!
Bejelentkezéssel vehető igénybe.

További információ:
Sellő Wellness Centrum
Magyarország, 2370 Dabas, Tatárszentgyörgyi út 2.
Tel: 20/241-56-17
Web: http://www.sellocentrum.hu


Első oldal    Utolsó oldal
    [1. oldal]