Kezdőoldal   Részletes kereső  Regisztráció  Általános szerződési feltételek  Elérhetőség  Egyebek  Részletes kereső

 Szállás, albérlet, ingyenes csereszállás, úticél kereső...


ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Általános Szerződési Feltételek - Tudnivalók

Regisztráció:

A regisztráció során csak alapadatokat kell megadni, a későbbi beállításokat bejelentkezés után az adminisztrációs felületen lehet elvégezni.
Regisztrációnként és kategóriánként az összes karakterfelhasználás adatbázisilag korlátozott lehet!
Ugyan azon szálláshely, albérlet, stb. indokolatlan többszörös regisztrációja esetén tiltást alkalmazhatunk!
Kérjük kerülje a többszörös hirdetés alkalmazását!
Fenntartjuk a lehetőséget, hogy az oda nem illő tartalmakat töröljük, illetve ilyenek esetén tiltást alkalmazzunk.

Díjak:

- Az "Albérlet, kiadó" és az "Ingyenes csereszállás" kategóriákban a szállások megjelentetése ingyenes!
(Albérletnek minősül a nem üdültetési célból, magánszemély vagy cég által hosszabb időre kiadott lakás, ház, ingatlan, ipari létesítmény, telek, stb... Ingyenes csereszállásnak minősül például az, amikor valaki felajánlja ingyen a lakását, házát cserébe azért, hogy valaki más lakásába, házába, ingyenes szállást kapjon. Otthoncsere, lakáscsere, kanapészörf.)

- A szállás kategóriában a megjelentetés ingyenes!
Amennyiben jónak látja, kérjük egy 10.000 forintos éves díjjal-adománnyal támogassa az oldalunkat.
Az éves díj befizetése önkéntes!
Ha úgy gondolja, hogy elégedett az oldalunkkal, értékesnek tartja, akkor kérjük befizetésével támogassa az oldal működtetését.
Ezt adományként fogadjuk.
Természetesen befizetés nélkül ingyenesen is megjelenhet az oldalon.

- A szervezett utak, utaztatás kategóriában az utazásszervezőknek a megjelentetés ingyenes. Amennyiben jónak látja, kérjük egy 10.000 forintos éves díjjal-adománnyal támogassa az oldalunkat.. Az éves díj befizetése önkéntes! Ha úgy gondolja, hogy elégedett az oldalunkkal, értékesnek tartja, akkor kérjük befizetésével támogassa az oldal működtetését. Ezt adományként fogadjuk. Természetesen befizetés nélkül ingyenesen is megjelenhet az oldalon.

- Az önkéntes támogatói befizetést, utalást adományként számoljuk el, melyet az oldal fenntartására és működtetésére fordítunk.
Jótékony adományával segíti az oldal ingyenes fennmaradását,
illetve ingyenes megjelenést biztosít azoknak, akiknek nem telik rá, hogy ilyen típusú oldalon értelmetlenül drágán, illetve egyéb jogosulatlan jutalékokért hirdessenek.
Mert az ingyenes megjelenés mindenkinek jár!
Köszönjük!

Amennyiben támogatná az oldalunkat adományával az alábbi számlára való befizetéssel, utalással teheti meg:

OTP BANK - Magyarország, 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Számlatulajdonos : Tőzsér István
Számlaszám : 11773054-07845417
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU09117730540784541700000000
Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja : OTPVHUHB

Keresés, keresők:

A keresőket mindenki szabadon használhatja. A kezdőlapon lévő gyorskeresőben 4 kategória szerint lehet keresni.
Ha a kereséskor a keresési cél beírása után - Enter billentyűt - üt részletes és teljes listát nézhet a megnyíló oldalon.
- Szállás: Üdültetési célból megjelentetett szállásadók hirdetései.
- Albérlet: Rövidebb, hosszabb időre magánszemély vagy cég által, meghirdetett kiadó ház, lakás, szoba és egyéb hirdetések.
- Ingyenes csereszállás: Ingyenesen felkínált szállás lehetőségek, melyekért cserébe ingyenes szálláslehetőséget várnak a hirdetők.
Az itt hirdetőknek csak regisztrált hirdető tud válaszolni!
- Szervezett utak, utaztatás: Itt az utazásszervező cégek ajánlatai között lehet keresgélni.

Informatívabb keresés céljából használható a "Részletes keresőnk".
A részletes keresőben nagy részletességgel sok választási lehetőséggel pontos keresést lehet indítani, mely sokkal jobban behatárolja a keresni kívánt szállást, albérletet, utazási célt, stb.

Reklám hirdetések:

A kezdő oldalon elhelyezett banner, egyéb hirdetés, mely a havi díj befizetése után a következő hónap 1-vel kezdődően
a hónap utolsó napjáig szerepel az oldalon.
Árak:
1. kategória: 960x190 pixel - 60.000.- forint/hónap
2. kategória: 630x190 pixel - 40.000.- forint/hónap
3. kategória: 330x190 pixel - 20.000.- forint/hónap
4. kategória: 960x170 pixel - 50.000.- forint/hónap (a kezdőoldal alján a bejelentkezés rész alatt)

A részletes kereső, illetve a regisztrációs oldal alján elhelyezett 3-3 hirdetés, mely a havi díj befizetése után a következő hónap 1-vel kezdődően
a hónap utolsó napjáig szerepel az oldalon.
Ára:
320x240 pixel - 20.000.- forint/hónap

A befizetésről postai úton, vagy e-mailben számlát küldünk.

Kérjük e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot a reklám hirdetésekkel kapcsolatosan. E-mail cím: info@613.hu

Éves megjelentetési idő:

Az év január 1-től december 31-ig érvényes.

Szállás hirdetőknek:

A szállásadó a saját szállásának az alap adminisztrációján kívül, egyedi megjelenítést adhat. Egy részletes dizájn szerkesztőben egyszerűen beállíthatja az oldalának a kinézetét, színeit, képeit. Lehetősége van a szobáinak a foglaltságát vezetni, illetve vendégkönyv címen részletesen napi szinten vezetheti, hogy melyik nap ki érkezik illetve távozik. A szállás részletes ismertetőjébe a képek mellett, akár youtube videó illetve flash animáció is beilleszthető. A szállásadó akciós hirdetéseket tud beállítani, melyek megjelentetése ingyenes. Ezek véletlenszerűen megjelennek a kezdő oldalon, illetve szerepelnek az akciós szállások keresőben, listázóban. Lehetősége van továbbá a szálláshirdetőnek értékelő link kiküldésére, mellyel a nála megszállt személy részletesen értékelheti a szállását.

Képek feltöltése:

Amennyiben nem áll módjában saját weboldalról belinkelni képeket, illetve nem tudja a megadott ingyenes képtárhelyek valamelyikén elhelyezni a képeit, küldje át e-mail címünkre azokat, a felhasználói nevét megadva, és mi feltöltjük a képeit saját tárhelyünkre, majd megküldjük ezek linkjeit melyeket beilleszthet a saját regisztrált oldalára. Más szálláshely keresőket reklámozó feliratokat tartalmazó képeket nem áll módunkban oldalunkra felrakni, tehát csak saját képeket küldjön.

Külső linkek, hivatkozások:

A felhasználók által az oldal tartalmába beillesztett úgynevezett külső linkekért (képek, videók, stb...) a website semmilyen felelősséget nem vállal. Ezen tartalmak nem találhatóak meg saját website-unkon, tehát weboldalaink kialakításában nem lettek felhasználva. Ezen tartalmak a külső, saját tárhelyükről beillesztve jelennek meg esetlegesen oldalainkon. Ilyen linkekkel kapcsolatosan kérjük a felhasználót keressék meg bármilyen felmerülő probléma esetén.

Egyebek:

A szolgáltató a hirdetők által kitöltött adatok, felrakott fotók, videók, közlemények tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért, illetve kárért felelősséget nem vállal. A szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa tárolt vagy hozzáférhetővé tett információ tartalmát, melyek a hirdetőktől erednek. Ezekért semmilyen felelősséget nem vállal.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szállás hirdetőknek - Részletes információk:

Szállás hirdetésének feladására csak regisztrációt követően van lehetőség.

Regisztráció:
A regisztráció során csak alapadatokat kell megadni, a későbbi beállításokat bejelentkezés után az adminisztrációs felületen lehet elvégezni. Regisztrációnként és kategóriánként az összes karakterfelhasználás adatbázisilag korlátozott lehet! Ugyan azon szálláshely, albérlet, stb. többszörös regisztrációja esetén tiltást alkalmazhatunk! Kérjük kerülje a többszörös hirdetés alkalmazását! Fenntartjuk a lehetőséget, hogy az oda nem illő tartalmakat töröljük, illetve ilyenek esetén tiltást alkalmazzunk.

Szállásadó kötelezettsége:
A Szállás kategóriában megjelentető köteles érvényes e-mail címet megadni a regisztrációnál! (Az e-mail cím csak egyszer regisztrálható, egy szálláshelyhez, de regisztráció után megváltoztatható olyanra is ami már regisztrálva lett.) Köteles minden nap ellenőrizni az e-mailjeit, hogy kapott-e megrendelést-foglalást, és köteles megrendelés esetén visszaigazolni e-mailben vagy telefonon a foglalást! Minden a szállással kapcsolatos ügyintézés a szállásadót illeti, a portál nem vállal felelősséget a hirdetők ügyintézéséért.

A szallas.613.hu biztosítja:

Röviden:
Oldalunk fő előnye, hogy saját domain névvel regisztrálható, a domain név az oldalra irányítható, könnyen szerkeszthető, pár perc alatt minden programozói tudás nélkül beállítható, sok lehetőséget kínál. Hirdetéseket nem helyezünk el rá! Semmilyen egyéb költséggel nem jár! Foglalások indíthatók egyetlen gombnyomással az oldaláról az Ön által megadott email címére.
Mindenben segítünk, ha valamivel gondja akadna. Kérésére mindent beállítgatunk. Keresse kollégánkat bizalommal. A foglalások után sem kérünk pénzt, mint más hasonló oldalakon. Tehát nem kérünk jutalékokat, sem előfizetői díjakat! Egyetlen költsége lehet csupán, ha a számlaszámunkra adomány befizetésével, átutalásával önként támogatja az oldal fenmaradását. Mindezért teljes körű szálláskiadó oldala lehet sok jól és egyszerűen használható funkcióval.

- egyszerű honlap felépítést és felületkezelést biztosítunk
- teljes körű szolgáltatás a részletes kereséstől a foglalási szándék elküldéséig, belső üzletvezetési naptárral segítve elsősorban a kisebb vendéglétszámmal dolgozó Szállásadókat
- a szallas.613.hu oldalon ingyenesen megjelenhet
- nem kell jutalékokat fizetni vendégei után
- szabadon alakíthatja hirdetési felületét
- nem kell honlapot fenntartania, amennyiben kéri ingyenes aldomaint biztosítunk (adományozás esetén)
- a Szállásadó tartja a kapcsolatot leendő Vendégeivel, így teljes mértékben személyre szabott szolgáltatást tud nyújtani feléjük

Részletesen:
- ingyenesen vagy egy csekély ön által meghatározott összegű adományért, támogatásért hirdetheti szállását
- egyszerű honlap felépítés és felületkezelés
- telefonbarát oldal (okos telefonon is könnyedén kereshet szállást a leendő vendég)
- a hirdetési szolgáltatást biztosítjuk ingyenesen, mely által nincs olyan, hogy mégsem jött el a vendég, akkor mi van, ha eljött, akkor most mennyit kell fizetni utána és mikor ... semmi ilyesmi.
- részletes kereső, ahol speciális igényeinek megfelelően kereshet a leendő vendég (pl. bababarát szolgáltatások, wifi, SZÉP kártya elfogadó hely ... stb.)
- a szállás ismertetőjét több nyelven olvashatják a Google fordítónak köszönhetően
- saját egyéb honlapjának linkjét is megjelentetheti, ha esetleg van önnek, mert mi más oldalakkal ellentétben nem tiltjuk az adatainak a szabad megjelenítését
- szállásának részletes ismertetőjén túl akár 20 szobatípust is felvihet árakkal, rövid ismertetővel, szolgáltatási listával, foglaltsági naptárral, képfeltöltéssel, foglalási lehetőséggel
- a leendő vendég egy gombnyomással el tudja indítani foglalási – árajánlat kérési szándékát (ekkor egy emailt kap ön a saját címére és ön tud személyre szabott választ adni a vendég részére telefonon vagy email-ben; a szallas.613.hu egy hirdetési felület így sem közvetítői díjat, sem egyéb költséget nem számítunk fel, illetve nem szólunk bele a vendég és szállásadó kommunikációjába, a szálláshely foglalásába)
- térképes megjelenítés, ahol ha rákattintanak a google térképre, akkor a Google maps-nek köszönhetően útvonaltervet is meg lehet adni illetve a Google maps egyéb szolgáltatásait is igénybe veheti egy gombnyomásra
- a szálláshelyet a volt vendégek pontozhatják (a pontozási internetes linket a szállásadó küldi ki), ahol először egy átlagérték jelenik meg, majd egyenként is megtekinthetőek az adott pontszámok és vélemények
- 3 db „aktív" akciós ajánlatot írhat, melyet az első oldalunkon jelenítünk meg INGYEN, plusz költség nélkül (a 3 ajánlatot a rendszer folyamatosan váltogatja amikor újra betöltődik az oldal, valamint a főoldalon az „Összes ajánlat listázásával" megjelenítjük az összes akciós ajánlatot)
- a felhasználónév - jelszó belépést követően csak a felhasználók láthatnak egy naprakész üzletvezetési naptárt, melyet saját maguknak vezethetnek, hogy mikor mit kell csinálni, bejegyzéseket tehetnek maguknak; (pl. a vezető megnézheti otthonról, hogy mi várható a következő héten, módosításokat is írhat bele, de közben ha a recepciós kolléga egy újabb bejegyzést tett, egy új vendéget vitt fel, azt is szintén láthatja a vezető, vagy következő héten a másik recepciós tudja, hogy annak a vendégnek volt egy extra kívánsága, mert azt a múlthéten bejegyezték a naptárba; nincsenek cetlik, nincsenek kallódások)
- a szallas.613.hu oldalon belüli saját oldalát képekkel, színekkel, saját beállítású háttérrel saját egyéniségére szabhatja, hogy még inkább megragadhassa leendő vendégei figyelmét. Saját szerkesztő áll rendelkezésére mellyel programozói tudás nélkül változtatgathatja oldala kinézetét. Akár youtube videókat és egyéb ismertetőket is beilleszthet oldalába.
- Időt és pénzt takaríthatunk meg Önnek. Ha nincs saját weboldala, vagy van de szeretne olcsóbban kijönni, vagy szeretne kevesebb időt szánni rá, a miénket használhatja. Nem kell külön tárhelyet fizetnie fenntartania. Nem kell fizetnie senkinek azért, hogy saját oldala legyen-hogy elkészítse a weboldalát.
- Ha esetleg mégis előfizet saját domain névre külső cégnél azt a nálunk lévő oldalára tudja irányíttatni. Így nem kell külön tárhelyet bérelnie. Vagy kérhet tőlünk adomány fizetés esetében aldomén nevet például mint ez: https://hellovendeghaz.613.hu
Természetesen igényelhet más cégtől is fizetős .hu-s domain nevet, amit a nálunk lévő oldalára irányíthat.

Díjak:
Az éves díj befizetése önkéntes, adománynak számoljuk el! Ha úgy gondolja, hogy elégedett az oldalunkkal, értékesnek tartja, akkor kérjük befizetésével támogassa az oldal működtetését. Mi 10.000 forintot tartunk reálisnak egy ilyen szolgáltatásért éves szinten, így ha adományával támogatna minket akkor szívesen vesszük. De természetesen kisebb vagy nagyobb adománynak is örülünk!

Befizetés, banki adatok:
Bank: OTP BANK - Magyarország, 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Számlatulajdonos: Tőzsér István
Számlaszám: 11773054-07845417
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU09117730540784541700000000
Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja : OTPVHUHB


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szervezett utak, utazás - Részletes információk utazási irodák, utazásszervezők részére:

Az utazási irodák regisztrációnként 50 útjukat tudják megjelentetni, melyekhez utanként 10 egyéb helyről belinkelt képet is csatolhatnak. A website nem foglalkozik utazásszervezéssel csak helyet ad az utazásszervezők hirdetéseinek, így semmilyen felelősséget nem vállal a megjelent ajánlatokért! Minden felelősség és információ nyújtás a hirdetőt illeti!

Díjak:
Az éves díj befizetése önkéntes, adománynak számoljuk el! Ha úgy gondolja, hogy elégedett az oldalunkkal, értékesnek tartja, akkor kérjük befizetésével támogassa az oldal működtetését. Mi 10.000 forintot tartunk reálisnak egy ilyen szolgáltatásért éves szinten, így ha adományával támogatna minket akkor szívesen vesszük. De természetesen kisebb vagy nagyobb adománynak is örülünk!

Befizetés, banki adatok:
Bank: OTP BANK - Magyarország, 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Számlatulajdonos: Tőzsér István
Számlaszám: 11773054-07845417
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU09117730540784541700000000
Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja : OTPVHUHB


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Albérlet - Részletes információk az "Albérlet, Kiadó" kategóriában hirdetőknek:

Albérletnek minősül a nem üdültetési célból, magánszemély vagy cég által hosszabb időre kiadott lakás, ház, ingatlan, ipari létesítmény, telek, stb...
Hirdetést feladni csak regisztrációt követően lehetséges.
Díjak: Az albérleti hirdetés feladása ingyenes.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingyenes csereszállás - Részletes információk :

Ingyenes csereszállásnak minősül az, amikor valaki felajánlja ingyen a lakását, házát cserébe azért, hogy valaki más lakásába, házába, ingyenes szállást kapjon. Otthoncsere, lakáscsere, kanapészörf.
Hirdetést feladni csak regisztrációt követően lehetséges. Csak regisztrált felhasználók tudnak keresni ebben a kategóriában!
Díjak: A hirdetés feladása ingyenes.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reklám hirdetések - Részletes információk:


Ezek a hirdetések szállásokon és utazásokon túl egyéb tartalmakat is felölelhetnek.
Például: termék megjelenítés, vendéglő, pénzváltó, üzlet hirdetése, utazási irodák hirdetése, egy szolgáltatás hirdetése, stb.

ÁRAK:

A kezdő oldalon elhelyezett hirdetés, mely a havi díj befizetése után a következő hónap első napjától azon hónap utolsó napjáig szerepel az oldalon:

1. kategória: 960x190 pixel - 60.000.- forint/hónap (nagy)
2. kategória: 630x190 pixel - 40.000.- forint/hónap (közepes)
3. kategória: 330x190 pixel - 20.000.- forint/hónap (kicsi)
4. kategória: 960x170 pixel - 50.000.- forint/hónap (a kezdőoldal alján a bejelentkezési rész alatt)

A részletes kereső, illetve a regisztrációs oldal alján elhelyezett 3-3 hirdetés, mely a havi díj befizetése után a következő hónap első napjától azon hónap utolsó napjáig szerepel az oldalon.

5. kategória: 320x240 pixel - 20.000.- forint/hónap

A befizetésről postai úton számlát küldünk.

A reklám hirdetések feladásához nincs szükség regisztrációra, csak e-mailben az info@613.hu címre küldje el a következőket:
Melyik kategória hirdetését szeretné igénybe venni az 5 kategória közül.
Melyik hónap első napjától utolsó napjáig szeretne hirdetni.
Adja meg a nevet és címet, melyre a számlát kiállíthatjuk.
Adja meg a levelezési címet, ahova a számlát postázhatjuk.

Kérjük, csatolja be az e-mailbe azt a hirdetést, amit meg szeretne jelentetni.
Kérjük, a megadott pixel méreteket tartsa be, hogy a megjelenítendő kép ne torzuljon el. Amennyiben nem tudja méretre beállítani vagy nem tudja megszerkeszteni hirdetését, akkor adja meg telefonszámát és 2 munkanapon belül hívni fogjuk, hogy a részleteket egyeztessük.

Válaszlevelünkben jelezni fogjuk, hogy az adott időszakra a kívánt hirdetési kategória szabad-e. A megjelenítést abban az esetben tudjuk garantálni, ha a hirdetési díj megérkezett bankszámlánkra. A hirdetési díjat mindig a megjelenítés előtt szükséges rendeznie a hirdetőnek.

Befizetési adatok:
Bank (Magyarország) : K&H Bank
Számlatulajdonos : Valent Margit
Számlaszám : 10402764-74555453-52491009
Közlemény: Cég neve, hirdetési időszak, kategória száma

A szallas.613.hu oldal működtetőjének jogában áll eldöntenie, hogy a hirdetni kívánt tartalom összeegyeztethető-e a céges szemlélettel, és ennek megfelelően határoz, hogy a hirdetést megjeleníti-e vagy sem.

Ha bármilyen kérdése van, a következő elérhetőségeinken állunk rendelkezésére:
E-mail: info@613.hu