Kezdőoldal   Részletes kereső  Regisztráció  Általános szerződési feltételek  Elérhetőség  Egyebek  Részletes kereső
 Szállás, albérlet, ingyenes csereszállás, úticél kereső...


Összes találatok száma: 4

Keresőszó:   Ruzsa  

Homoki Lodge - Egyéb
Címe: Magyarország, 6786 Ruzsa, Tanya 592.
Telefonszám: 30/910-5801
E-mail cím: welcome@homokilodge.com

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Ruzsa

Szolgáltatások:
Állatbarát szálláshely, kisállat bevihető 

Részletes leírás:
Homoki Lodge & Glamping Ground egyedülálló üdülést kínál a dél-magyarországi Puszta egy eldugott szegletén. Ismerje meg a térség tipikus vonásait, érezze a végeláthatatlan pusztából áradó szabadságot. Ideális hely azoknak a kikapcsolódni vágyó felnőtteknek, akik szeretnének a dolgos hétköznapokból elmenekülni a nyugalom és a csend biztonságos fészkébe. Néhányuknak ez jelenti a pihenést, mások a természet adta szépségek megismerése miatt látogatnak el hozzánk.

A Homoki elnevezés, mely az itteni földek talajára utal, köszönetnyilvánítás a végeláthatatlan pusztaság kialakulásáért, melyet egykor a messzi Ázsiából érkező 'magyarok' elfoglaltak. A csillagok pedig azóta is ugyanolyan fényesen ragyognak az ébenfekete égen.

Vidék • Stílus • Kényelem • A Homoki Lodge egy régi nádtetős tanyasi épületegyüttes, melyet egy minden igényt kielégítő boutique hotellé alakítottak. Itt összesen három szoba, és egy privát lakosztály található. Minden részletben egyedi stíluselemek köszönnek vissza, melyek kifinomult izlésességet tükröznek. Nincsenek televízió készülékek. A fatüzelésű szaunával és termál vizes medencével rendelkező Lodge azon vendégeknek nyújt felejthetetlen élményt, akik pihenni vágynak, szeretnének visszatérni a természetbe, és mindezt egy exkluzív környezetben szeretnék élvezni.

Luxus • Szabad égbolt • Múltidézés • A Homoki Yurt Glamping Ground a hagyományos sátras kempingezés élményét továbbgondolva a kényelmet és a luxust ötvözi a tradíciókkal. Összesen hét saját terasszal, padlófűtéssel, légkondícionálóval felszerelt belső két szintes ősmagyar stílusú jurta áll rendelkezésre, melyekben minibár, kávé és tea bekészítés, televízió, zuhanyzós és / vagy hidromasszázs kádas fürdőszoba található. A nyitható üveg boltozat csodálatos kilátást ígér a csillagos égre, mely egyedivé és feledhetetlenné teszi a Homoki Yurt életérzést.

Egyediség • Magánélet • Lassíts le, kapcsolj ki • Amennyiben szeretne elvonulni a természet magányába, a Homoki Residence megfelelő választás, mely egy különálló épület saját kerttel, teljes nyugalmat biztosítva az erre vágyóknak. Az egy hálószobás kandallós nappalival, kádas fürdőszobával, konyhasarokkal, étkezővel, minibárral és káve, tea bekészítéssel rendelkező rezidencia egyszerű vidéki luxust kínál. A fedett terasz szép kilátást nyújt a kertre, melyben a régi nyári konyha épülete további két fő elhelyezésére ad lehetőséget, de háziállatát, saját lovát is szivesen látjuk.

SZOLGÁLTATÁSOK:
- Alvás • Lovaglás • Pihenés •
A Homoki Lodge körül elterülő Dél-alföldi puszta ideális terület a lovaglásra. Nincsenek kerítések, vagy utak, melyek gátat szabnának. Valóságos édenkert a gyakorlott lovasok számára. Az ide érkező lovasok tapasztalt, megbízható magyar félvér lovaink közül választhatnak, emellett pedig nyergek széles repertoárját és képzett túravezetőink társaságát kínáljuk az erdőn-mezőn, szántóföldeken, és lápos réteken átívelő turáinkhoz. A 'homoki' lovaglás élménye pedig túlszárnyal minden lovas tapasztalatot.
- Pihenés • Egészség • Szauna •
Az aktív programok és a nyugodt pihenés egyensúlya meghatározó. Begyújtunk Önnek a szaunába illatos akáccal, hogy az azt követő heves szívverést a medencébe ugorva csillapíthassa. A Puszta szántóján növő vad dohány olaját használjuk fel masszázsaink során. Szépségkezeléseinket igénybevéve test és lélek egyaránt megújul.
- Fácán • Vaddisznó • őz • Mezei és üregi nyúl•
A déli vidéke a vadállomány igényli a szabályozást, így a déli Pusztán a vadászat szükséglet is, nemcsak sport.
- Szabadidő • Megismerés • Túrázás • A természet felfedezése számos módot kínálunk, legyen az lóhátról, fogatról, vagy gyalogosan, de szervezünk vad és madármegfigyelést lesről, és jeepről is. Romantikus piknik a természet lágy ölén, lubickolás a közeli gyógyfürdőben, ősmagyar íjászat elsajátítása is programkínálatunk része. Szervezünk városnéző túrákat Szegedre, de ellátogathatnak Bugacra is, ahol egy kellemes ebéd mellett a híres magyar csikósok lovasbemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők.

További információ:
Homoki Lodge
Magyarország, 6786 Ruzsa, Tanya 592.
Tel: 30/910-5801
Mail: welcome@homokilodge.com
Web: http://www.homokilodge.com

Általános tudnivalók:
Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Napfény Vendégház - Vendégház
Címe: Magyarország, 6786 Ruzsa, Tömörkény tér 7.
Telefonszám: 30/955-1163; 62/285-108
E-mail cím: napfenyvendeghaz@t-online.hu

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Ruzsa

Szálláshely:
Összes férőhely: 10

Részletes leírás:
Szálláshely kiadó maximum 10 fő részére.

További információ:
Napfény Vendégház
Magyarország, 6786 Ruzsa, Tömörkény tér 7.
Tel: 30/955-1163; 62/285-108
Mail: napfenyvendeghaz@t-online.hu

Napraforgó Vendégház - Vendégház
Címe: Magyarország, 6786 Ruzsa, Tanya 9.
Telefonszám: 30/325-0361; 30/955-1163; 62/285-108
E-mail cím: napfenyvendeghaz@t-online.hu

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Ruzsa

Szálláshely:
Összes férőhely: 10

Részletes leírás:
Szálláshely kiadó maximum 10 fő részére.

További információ:
Napraforgó Vendégház
Magyarország, 6786 Ruzsa, Tanya 9.
Tel: 30/325-0361; 30/955-1163; 62/285-108
Mail: napfenyvendeghaz@t-online.hu

Póni Tanya 5 patkós - Falusi szállás
Címe: Magyarország, 6786 Ruzsa, Tanya 654.
Telefonszám: 30/654-8035

A rövid ismertetőért kattintson ide

Magyarország - Ruzsa

Szálláshely:
Összes férőhely: 16

Részletes leírás:
Szálláshely kiadó maximum 16 fő részére.

További információ:
Póni Tanya 5 patkós
Magyarország, 6786 Ruzsa, Tanya 654.
Tel: 30/654-8035


Első oldal    Utolsó oldal
    [1. oldal]